Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden door ons daarom met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen of verwijderen. Als u een account heeft kunt u ten alle tijden uw gegevens ook zelf wijzigen en bijhouden.

Beveiligde verbinding

Tijdens het plaatsen van een bestelling worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden.

U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje of de groene adresbalk bovenaan uw scherm.
Een beveiligde verbinding vindt plaats door een SSL certificaat. Dit is een versleutelde script die uw gegevens versleuteld en beschermd. Het adres in de adresbalk van de webbrowser is ook herkenbaar aan de https:// verbinding ipv https://. De ‘s‘ geeft aan dat het een SSL versleuteling heeft met een SSL certificaat voor uw beveiliging.

Zo bieden wij u maximale veiligheid en is fraude of diefstal van gegevens uitgesloten.

Uw gegevens zijn bij ons veilig

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en wij zullen deze uitsluitend voor onze eigen onderneming gebruiken om u onze producten en diensten aan te bieden of te leveren.

Uw gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen. Bevoegde medewerkers van Signland.nl zijn de enige personen die toegang hebben tot de persoonsgegevens en gaan hier met alle veiligheid en bescherming van u mee om.

Welke gegevens verzamelen wij?

Als u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.

  • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, die u invult bij uw gegevens in de winkelwagen, de offerteformulieren en contactformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling, offerte of aanvraag te controleren en te verwerken.
  • Uw e-mailadres: Uw e-mailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief ( en u deze aanmelding heeft bevestigd ), zullen wij u van tijd tot tijd op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Indien u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich eenvoudig afmelden. Na afmelding ontvangt u geen nieuwsbrief meer.
  • Uw telefoonnummer: Om uw bestelling te kunnen versturen op basis van factuur (achteraf betalen) vragen wij van u altijd een (vast) telefoonnummer waarop u tijdens kantooruren te bereiken bent. Dit nummer gebruiken wij om uw bestelling te verifiëren. Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.
  • Verkeersgegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina’s dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn.
    Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

Persoonsgegevens

  • de verwerking van uw bestelling.
  • de bezorging op het door u aangegeven afleveradres.
  • u op de hoogte stellen van aanbiedingen en nieuws met onze nieuwsbrief ( indien u zich hiervoor heeft aangemeld ).

Verkeersgegevens

  • het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Wie heeft nog meer inzicht in beperkte gegevens van uw aankoop?
Naast Signland heeft ook de betaalprovider Pay.nl inzicht in uw gegevens, omdat u de bestelling met de betaalmogelijkheid zal voldoen. Hierin hebben zij zicht op uw IP-Adres, adresgegevens en bankgegevens als rekeningnummer en tenaamstelling.
Ook heeft ons keurmerk WebwinkelKeur een beperkt zicht, omdat u een bestelling doet, waarvoor zij een e-mail gaan versturen om te weten hoe uw bestelervaring is.

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machine leesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor het privacybeleid. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor het privacybeleid. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor het privacybeleid. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Signland. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met de contactpersoon van ons privacybeleid.

 

Mocht u nog vragen hebben over ons privacybeleid dan horen wij graag waar wij u kunnen helpen. U kunt dan contact opnemen via:

E-mail: info@signland.nl of telefoon: 085-48 94 756

De waardering van bordenmetbijbeltekst.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 48 reviews.